Christian Eriksenin sopimus Brentfordin kanssa päättyy kesäkuussa. Hän liittyi Brentfordiin tammi-helmikuun vaihteessa vapaana agenttina.

Eriksen on esiintynyt edukseen Brentfordissa, mutta hänen odotetaan siirtyvän kesällä astetta suurempaan seuraan.

Siitä huolimatta Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank on luottavainen Eriksenin jatkon suhteen. Frank on optimistinen ja toivoo Eriksenin jäävän Brentfordiin.

– Haluaisin sanoa tämän sataprosenttisella varmuudella, mutta olen vakuuttunut siitä, että meillä on hyvä mahdollisuus nähdä hänet ensi kaudella Brentfordin paidassa. Tiedän olevani optimistinen, mutta minä olin myös se, joka otti puhelimen käteensä ja soitti Eriksenille kysyäkseen, haluatko liittyä joukkueeseemme. Kukaan ei olettanut sen olevan mahdollista puoli vuotta sitten. Olen vakuuttunut siitä, että meillä on mahdollisuutemme.

Frank tiedostaa, ettei Eriksenillä ole kuin voitettavaa. Hän saa kannattajilta kehut joka tapauksessa – oli edessä sitten jatkosopimus Brentfordin kanssa tai lähtö suurempiin ympyröihin.

– Eriksenin Brentford-siirto on ollut voitto kummallekin osapuolelle. Hän auttoi joukkuetta ja antoi kannattajille jotain, mitä he eivät olleet aiemmin nähneet. Me autoimme Erikseniä palaamaan jalkapallomaailmaan. Eriksenillä on vain voitettavaa. Joko hän jää tänne ja jokainen on onnellinen siitä ja kannattajat rakentavat hänelle patsaan stadionin eteen muutaman vuoden päästä tai sitten hän menee suurempaan seuraan ja kannattajat kiittävät häntä silti.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja sai sydänkohtauksen viime kesäkuussa Huuhkajien ja Tanskan välisessä EM-kisaottelussa. Hän joutui purkamaan sopimuksensa Internazionalen kanssa, sillä Italiassa pelaajat eivät saa pelata sydämentahdistimen kanssa.