Manchester Unitedin kausi päättyi sunnuntaina 0-1 -tappioon Crystal Palacen vieraana.

Ottelu kuvasti pitkälti Manchester Unitedin koko kautta. Manchester United sijoittui Valioliigassa vasta kuudenneksi ja pelaa siten ensi kaudella Eurooppa-liigassa.

Manchester Unitedin maalivahti David De Gea tiedostaa, miten pahasti joukkueen kevätkausi meni penkin alle. Peliesitykset eivät olleet yksinkertaisesti riittävän hyviä.

– Se taso, jolla olemme pelanneet viimeiset 3-4 kuukautta, ei riitä ottelun voittamiseen Valioliigassa. Menetimme jälleen helposti palloja oman boksimme läheisyydessä. Näin pelaten on mahdotonta voittaa otteluita. Haluan olla positiivinen ja vain unohtaa tämän kauden. Uusi valmentaja oli katsomassa ottelua paikan päällä ja se on hyvä signaali. Odotan asioiden parantuvan ensi kaudeksi. Kaikki tiedämme, että tämä kausi oli huono.

Manchester Unitedissa tapahtuu merkittäviä muutoksia kesällä. Lukuisat pelaajat poistuvat seurasta muihin maisemiin. De Gean mukaan kaikki pelaajat, jotka eivät halua pelata Manchester Unitedissa, voivat etsiä itselleen uuden seuran.

– He, jotka eivät halua jäädä, voivat lähteä. Sen sijaan he, jotka haluavat jäädä tänne ja taistella seuran puolesta, on levättävä hyvin kesällä ja valmistauduttava henkisesti ja fyysisesti, jotta olemme valmiit taistelemaan uudelleen ensi kaudella.