Manchester City teki sunnuntaina kotiottelussa Aston Villaa vastaan uskomattoman nousun 0-2-tappioasemasta 3-2-voittoon ja voitti Valioliigan mestaruuden pisteen erolla ennen Liverpoolia.

Lähes kaikki Manchester Cityn pelaajat olivat aiemminkin päässeet juhlimaan valioliigamestaruutta, joukosta löytyi kuitenkin myös ensikertalainen: Jack Grealish.

Cityyn viime kesänä jättisummalla siirtynyt Grealish, 26, ei ollut koskaan aiemmin urallaan voittanut mitään, joten mestaruus maistui takuuvarmasti äärettömän makealta.

Kauden aikana pariinkin otteeseen viihteellä käymisestä “kiinni jäänyt” Grealish nousikin yhdeksi näkyvimmistä pelaajista Manchesterin keskustassa maanantaina järjestetyissä mestaruusjuhlissa.

Kun Grealish kuulutettiin lavalle, saapui hän sinne hilpeissä tunnelmissa, kummatkin kädet alkoholijuomilla varustettuna. Todettakoon, että kovinkaan monella muulla ei ollut sitä ensimmäistäkään alkoholijuomaa käsissään lavalle saapuessa, mutta Jack nautti tilaisuudesta kiskomalla kaksin käsin – se hänelle suotakoon.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.