Manchester Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford haluaa jäädä seuraan, kertoo Telegraph.

Rashfordin, 24, tulevaisuus on ollut hämärän peitossa sen jälkeen, kun maaliskuun alussa uutisoitiin, että hän harkitsee vakavissaan siirtopyynnön jättämistä kasvattajaseuralleen.

[readmore from=Marcus-Rashford]

Englannin maajoukkuehyökkääjä on edustanut Unitedia yhtäjaksoisesti seitsemänvuotiaasta asti ja esiintynyt seuran edustusjoukkueessa 303 ottelussa tehden niissä yhteensä 93 maalia ja syöttäen 57.

Kuluva sesonki on kuitenkin ollut Rashfordille vaikea. Hän oli kauden kaksi ensimmäistä kuukautta sivussa olkapäävamman takia, ja lopulta hän pääsi avaukseen vain 13 sarjaottelussa. Kenttäpelaajista häntä vähemmän pelasivat tällä kaudella vain Anthony Elanga, Edinson Cavani, Jesse Lingard, Eric Bailly, Juan Mata ja Phil Jones.

Telegraphin mukaan Bayern München seuraa Rashfordin tilannetta siltä varalta, että se ei saa hankittua siirtomarkkinoilla ensisijaisia kohteitaan. Rashford haluaa kuitenkin näyttää Unitedin uudelle managerille Erik ten Hagille, että hän ansaitsee päästä kentälle.

Rashfordin odotetaan matkustavan ensi kuussa Yhdysvaltoihin, missä hänen on lomailunsa yhteydessä määrä harjoitella kuumissa olosuhteissa. Hän haluaa palata huippukunnossa Manchesteriin, kun United aloittaa harjoittelun ten Hagin kanssa 27. kesäkuuta.