Valioliigan kutkuttavan jännittävä mestaruustaistelu ratkesi viime sunnuntaina pelatulla päätöskierroksella.

Manchester City voitti kotiottelussaan Aston Villan 3-2 ja pääsi juhlimaan toista peräkkäistä liigamestaruutta. Liverpoolin oli tyytyminen kakkossijaan, vaikka Jürgen Kloppin miehistö keräsi hulppeat 92 sarjapistettä.

[readmore from=Manchester-City]

Vuodesta 2016 lähtien Manchester Cityssä pelanneelle İlkay Gündoğanille valioliigamestaruus oli jo neljäs. Saksalaiskeskikenttäpelaaja kertoi, että tuoreimman mestaruuden jälkeen yksi ensimmäisistä häntä onnitelleista henkilöistä oli Dortmund-vuosilta tuttu Klopp, jolle kakkoseksi jääminen oli taatusti raskas pettymys.

– Hän [Klopp] oli yksi ensimmäisistä onnittelijoista, Gündoğan kertoi Sport1:lle.

– Olemme aina kohdelleet toisiamme äärimmäisellä kunnioituksella. Hänellä oli jälleen erittäin hyvä kausi Liverpoolissa ja hän teki meidän [City] elämästä erittäin vaikeaa.