Englannin entinen maajoukkuepelaaja Paul Parker kyseenalaistaa Harry Kanen paikan avauksessa. Parkerin mielestä Tottenham-tähden nykyinen vire ei ole ykköskärjen roolin arvoinen.

Englanti kärsi tiistaina Nations Leaguessa nöyryyttävän 0-4-tappion kotonaan Unkaria vastaan. Tappio oli maan historian suurin maaliskuun 1928 Skotlantia vastaan kärsityn 5-1-tappion jälkeen.

Kane ei ole tehnyt viimeiseen kuuteen maaotteluunsa maalia pelitilanteesta. Hyökkääjän viimeisimmät neljä pelitilanneosumaa tulivat marraskuun 10-voitossa San Marinosta.

Parker mukaan Englannilla on ongelmana vajavaiset vaihtoehdot hyökkäyksen kärjessä.

– Missä hän oikein oli? Hän oli puolessa kentässä yrittäen olla kymppipaikan pelaaja. Englanti tarvitsi keskushyökkääjän ja hän oli ulkona pelistä, Parker arvosteli PA uutistoimistolle.

– Harry Kane olisi pitänyt ottaa pois kentältä. Hän ei edes yrittänyt. Se että on kapteeni, ei tarkoita sitä etteikö häntä voisi ottaa vaihtoon. Hänen kautensa ei puolla avauspaikkaa.

– Jos pelaaja tekee maalin rangaistuspotkusta, se ei tarkoita hän on kunnossa. Hänen seurakuntonsa ei ole ollut hyvä. Hänen maajoukkuevireensä ei ole ollut myöskään hyvä.

– Ongelmana on ettei meillä ole muita vaihtoehtoja.