Manchester Unitedin toimitusjohtaja Richard Arnold on kritisoinut voimakkaasti joukkueen viime vuosien rahankäyttöä. Red Devils värväsi kesällä 2021 Jadon Sanchon ja Cristiano Ronaldon kaltaisia tähtihankintoja, mutta jäi siitä huolimatta ilman Mestarien liiga -paikkaa.

Arnold uskoo rahankäytön menneen seuran osalta pahasti hukkaan.

– Olemme käyttäneet miljardeja pelaajiin. Olemme käyttäneet enemmän rahaa kuin kukaan Euroopassa, Arnold kritisoi kiivaasti medialle.

– En ole innoissani asemastamme. En voi huolehtia enempää siitä, kuinka selvitämme tämän tulevaisuudessa. Me olemme v*ttu polttaneet rahamme loppuun.

– Et voi mennä harjoituskentälle kysymään missä se miljardi on, koska me emme ole käyttäneet rahojamme lähihistoriassamme viisaasti. En puolusta täällä puheenjohtaja Joel Glazeria. Hänen on puolustettava itse itseään.

Arnold avasi myös kehityskohteita, joista hän olisi itse kiinnostunut. Yksi esille noussut asia oli uusi stadion perinteikkään Old Traffordin tilalle.

– Meidän on tulevaisuudessa sijoitettava uuteen stadioniin, viimeisen päälle olevaan harjoituskeskukseen. Meidän on saatava sijoittajat liikkeelle, Arnold vaati.

– Minun täytyy tehdä seuralle sitä mitä tahdon. Tarvitsen enemmän rahaa, koska millään seuralla maailmassa ei ole varoja uuden stadionin rakentamiseen. Se raha joko lainataan tai se tulee sijoittamalla. Rahan on tultava jostakin.