Newcastle on jysäyttämässä kesän ensimmäisen ison hankinnan, uutisoi Telegraph.

Telegraphin tietojen mukaan Englannin A-maajoukkuevahti Nick Popen siirtyminen Harakoihin on sinetöitymässä hetkenä minä hyvänsä.

Valioliigan parhaimpiin maalivahteihin lukeutuva Pope, 30, pelasi edelliset kuusi kautta Burnleyssä, mutta seuran pudottua sarjaporrasta alemmas on varsin luonnollista, että sen kirkkaimmat tähdet haluavat siirtyä uusiin maisemiin.

Popen sopimustilanteen (vuosi jäljellä) ja Burnleyn putoamisen vuoksi Newcastle saa huippuvahdin todella edullisesti. Telegraph arvioi, että Newcastle maksaa Popesta noin 8-10 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Newcastlella on näillä näkymin ensi kaudella kasassa kova maalivahtiduo, sillä Popen kanssa ykkösvahdin paikasta taistelee Slovakian A-maajoukkuevahti Martin Dúbravka.