Manchester United tuntuu tänäkin kesänä putoavan kilpailuista useamman vahvistuksen suhteen. Manageri Erik ten Hagin vetovoima ei riittänyt Darwin Nunezille, joka siirtyi Liverpooliin. Ajax-yhteys taas ei ollut tarpeeksi vahva tuodakseen Ryan Gravenberchin Old Traffordille; Euroopan tavoitelluimpiin lukeutunut nuori keskikenttäpelaaja valitsi Bayern Münchenin.

Nyt vahvat lähteet kertovat, että United-legenda Wayne Rooneyn komennossa Derby Countyssä viimeksi pelannut laituri Malcolm Ebiowei on hylännyt punaisten lähentelyt, ja siirtyy viiden vuoden sopimuksella Crystal Palaceen.

Arsenalin vapautettua Ebiowein vuonna 2020, tämä siirtyi Rangersin organisaatioon, josta edelleen Derbyyn. Pässeille kaikin tavoin vaikealla viime kaudella 18-vuotias kellotti lähes 1000 minuutin edestä Mestaruussarjaa, debytoituaan edustusryhmässä vasta helmikuussa.