Englannin maajoukkuehyökkääjä Raheem Sterlingin jatko Manchester Cityssä on vaakalaudalla.

27-vuotiaan Sterlingin nykyinen sopimus päättyy vuoden kuluttua, joten hän allekirjoittanee tänä kesänä joko uuden sopimuksen Cityn kanssa tai rustaa nimensä jonkun toisen seuran sopimuspaperiin.

Manchester Evening Newsin mukaan Sterling tekee päätöksen tulevaisuutensa suhteen ennen kuin Manchester City suuntaa harjoitusleirille Yhdysvaltoihin. City pelaa Yhdysvalloissa kaksi ystävyysottelua: 21. heinäkuuta vastaan asettuu Club America ja kolme päivää myöhemmin Bayern München.

BBC Sport kertoi aiemmin tällä viikolla, että Sterling “ei tiedä mitä tehdä” tulevaisuutensa suhteen. Todennäköisimpänä vaihtoehtona pidetään jatkosopimuksen allekirjoittamista Cityn kanssa, mutta Chelsea on osoittanut valtavaa kiinnostusta eikä siirto lontoolaisseuraan ole lainkaan poissuljettu vaihtoehto.