Chelsean hyökkääjä Romelu Lukaku saapui keskiviikkoaamuna Milanoon ja on menossa tänään Internazionalen lääkärintarkastukseen.

– Olen niin onnellinen paluustani, Lukaku sanoi Interin kaulahuivi kaulassaan lentokentällä ennen kuin hyppäsi autoon.

Lukaku on siirtymässä Interiin lainalle ja sopimus saatetaan julkaista jo tänään, keskiviikkona. Inter maksaa Lukakun lainasopimuksesta kahdeksan miljoonaa euroa, jonka päälle tulee vielä reilu neljän miljoonan euron bonus, jos Inter juhlii Serie A:n mestaruutta ensi kaudella. Lisäksi Inter maksaa Lukakun palkan kokonaan.

Chelsea maksoi Interille viime kesänä 113 miljoonaa euroa Lukakusta, joten lainasiirron kustannukset eivät Interin näkökulmasta vielä päätä huimaa. Lukaku ei missään vaiheessa sopeutunut Chelsean miehistöön ja lopulta hän teki Valioliigassa vain kahdeksan maalia. Esimerkiksi Norwichin Teemu Pukki iski 11 täysosumaa.