Tässä artikkelissa käsitellään Tottenhamin kesän siirtoikkunaa. Joukkue-ennakon muut osiot linkataan niiden julkaisun jälkeen tämän artikkelin loppuun.

Tottenham on ollut toistaiseksi yksi aktiivimmisista seuroista kesän siirtomarkkinoilla.

Hankintojen kanssa ei ole säästelty, mutta Spurs on silti onnistunut naaraamaan laatupelaajia Lontooseen myös edullisilla diileillä.

Kesän ykköshankinta on ollut Evertonista lähes 60 miljoonalla eurolla hankittu hyökkääjä Richarlison, 25, joka on takuuvarma maalintekijä Valioliiga-tasolla.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Toinen iso hankinta on keskikenttäpelaaja Yves Bissouma, 25, Brightonista, joka sai hänestä vajaan 30 miljoonan euron siirtokorvauksen. Malin maajoukkuepelaajan tiedettiin siirtyvän ennemmin tai myöhemmin isompiin ympyröihin, ja Spurs iski apajille oikealla hetkellä.

Tottenham on vahvistanut rivejään myös parilla kovan luokan sopimuksettomalla pelaajalla. Uudeksi varamaalivahdiksi siirtyi Southamptonin jättänyt Fraser Forster, 34, jolla on tilillään lähemmäs 150 ottelua Valioliigassa.

Toisena kokeneena konkarina Spurs hankki Kroatian maajoukkuelaituri Ivan Perisicin, 33, joka pelasi Antonio Conten alaisuudessa jo Internazionalessa.

Lisäksi Spurs on vahvistanut toppariosastoaan lainaamalla toppari Clément Lenglet’n, 27, Barcelonasta. Ranskan A-maajoukkueessa 15 kertaa esiintynyt Lenglet lukeutui vielä pari vuotta sitten Espanjan pääsarjan parhaiden puolustajien joukkoon, mutta nyt hän hakee uralleen uutta nostetta Tottenhamista.

Puolustusosastoa saapui myös lujittamaan Middlesbrough’sta hankittu laitapakki Djed Spence, 21, josta maksettiin 14,7 miljoonaa euroa. Englannin U21-maajoukkuepelaaja vakuutti viime kaudella lainapestillään Nottingham Forestissa, ja hänellä on hyvä sauma haalia isoja minuutteja debyyttikaudellaan pääsarjassa. Mestaruussarjasta Spencellä on jo yli sadan ottelun kokemus.

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Spence oli viime kaudella nostamassa Forestia Valioliigaan. Kuva: Getty Images

Tottenhamin lähtijöiden lista koostuu toistaiseksi vain muutamasta nimestä, mutta Spurs hankkiutunee kesän aikana eroon vielä useammastakin pelaajasta.

Laitahyökkääjä Steven Bergwijn, 24, siirtyi erittäin kelvollisella 31,25 miljoonan euron korvauksella Ajaxiin ja Cameron Carter-Vickers kaupattiin seitsemällä miljoonalla eurolla Celticiin. Lisäksi Spursin ovat jättäneet laitahyökkääjä Jack Clarke, 21, jonka läpimurtoa ei ikinä kuulunut, sekä varamaalivahti Pierluigi Gollini, 27, jonka lainasopimus päättyi.

Muita potentiaalisia lähtijöitä ovat ainakin Harry Winks, 26, Emerson Royal, 23, Bryan Gil, 21, Sergio Reguilón, 25, Japhet Tanganga, 23, ja Joe Rodon, 24.

Tottenham on luultavasti tehnyt jo tärkeimmät hankintansa, mutta hyvien vaihtoehtojen ilmaantuessa Spurs saattaa värvätä vielä 1-2 uutta pelaajaa. Lähtevistä pelaajista saatavat korvaukset voivat tuoda merkittävän lisän siirtokassaan.

Conte haluaa pääosin isokokoisia, vahvoja ja juoksuvoimaisia taitopelaajia, jotka pystyvät pelaamaan hänen vaativassa järjestelmässään.

Tottenhamin kausiennakon muut artikkelit julkaistaan keskiviikon aikana seuraavasti: Viime kausi (LUE), avainpelaaja ja läpimurto (LUE), valmennus, pelitapa ja ihanneavaus kello (LUE) sekä arvio ensi kaudesta (LUE). Kaikki joukkue-ennakot löytyvät TÄÄLTÄ.