Aston Villa neuvottelee keskikenttäpelaajansa Douglas Luizin kanssa uudesta sopimuksesta ja on luottavainen diilin syntymisen suhteen, kertoo Telegraph.

Brasilian A-maajoukkueessa viidesti esiintynyt Luiz, 24, on lukeutunut Villan avainpelaajiin siirryttyään seuraan kesällä 2019 Manchester Citystä vajaan 17 miljoonan euron korvauksella.

Luizin nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä, ja hän on Mestarien liigassa pelaavien seurojen tähtäimessä. Viime tammikuussa Villa hylkäsi toisen Valioliiga-seuran, tiettävästi Newcastlen, 35 miljoonan euron tarjouksen Luizista.

– Douglas on fantastinen pelaaja, erittäin lahjakas, ja me arvostamme häntä paljon, kommentoi Villan päävalmentaja Steven Gerrard viime kaudella.

– Haluamme pitää kaikki parhaat pelaajamme täällä. Ymmärrämme myös, että parhaat pelaajamme herättävät kiinnostusta [muissa seuroissa]. Meillä ei ole mitään ongelmaa sen kanssa.

– Mutta kyllä, me haluamme pitää kaikki huippulahjakkuuksemme täällä. Näemme Douglasin huippulahjakkuutena, parhaimmillaan todella hienona jalkapalloilijana.