Manchester Unitedin ykköspelaaja Cristiano Ronaldo aktivoitui Instagramissa eilen perjantaina. Ensin hän kävi nauramassa espanjalaisseura Atlético Madridin kannattajien tifolle, sitten hän vannoi pelaavansa sunnuntaina Unitedin harjoitusottelussa ja lopuksi hän kutsui lehdistössä levinneitä siirtohuhuja valheiksi.

– [On] mahdotonta olla yhtään päivää puhumatta minusta. Muuten lehdistö ei tee rahaa. Jos ei valehtele, ei saa ihmisten huomiota, Ronaldo kommentoi faninsa Instagram-julkaisun alle.

Ronaldon julkaisemaan viestiin kannattaa suhtautua varauksella. On kiistaton tosiasia, että hän toi sopimusasioitaan hoitavan Jorge Mendesin Unitedin harjoituskeskukseen tiistaina. Sekin on varmaa, että Bayern Münchenin toimitusjohtaja Oliver Kahn myönsi keskusteluja käydyn.

Ronaldon leiri pyrkii nyt muuttamaan narratiivia pois siitä käsityksestä, että pelaaja olisi tullut kaikkien huippuseurojen torjumaksi. Hänen siskonsa Elma Aveiro jakoi myös Instagram-tarinan, jossa kehotettiin kuviteltua vastapuolta ”puhumaan kuin papukaijat”, koska Ronaldo ”sulkee kaikkien suut alta aikayksikön”.