Erik ten Hag ei hyväksy Cristiano Ronaldon ennenaikaista poistumista Manchester Unitedin sunnuntain harjoitusottelusta Rayo Vallecanoa vastaan. 37-vuotias portugalilaistähti palasi Red Devilsin kokoonpanoon viikonloppuna jätettyään koko heinäkuun harjoituskiertueen välistä.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen kentän jättänyt Ronaldo kuvattiin kesken toisen puoliskon poistumassa maanmiehensä Diogo Dalotin kanssa Old Traffordilta. Laitapuolustaja Dalot ei ollut sunnuntaina pelaavassa kokoonpanossa pelattuaan lauantaina Atlético Madridia vastaan.

– En todellakaan hyväksy sitä. Sitä ei voi millään hyväksyä. Sama koskee jokaista, United-manageri ten Hag sanoi Viaplay Sport Nederlandin haastattelussa.

– Me olemme joukkue ja pelaajien on pysyttävä paikalla ottelun loppuun asti.

Manchester United aloittaa valioliigakautensa sunnuntaina kotiottelulla Brightonia vastaan.