Brighton on jättänyt laitapuolustajansa Marc Cucurellan toistaiseksi sivuun edustusjoukkueensa harjoituksista, kertoo Athletic.

Pyynnön taustalla ovat Cucurellaan, 24, liittyvät siirtospekulaatiot. Espanjalaispuolustaja jätti Brightonille siirtopyynnön, jotta hän pääsisi liittymään Manchester Cityn riveihin, mutta hallitseva Valioliiga-mestari vetäytyi lopulta neuvotteluista, koska Cityn mielestä Brightonin hintapyyntö on liian korkea.

Sittemmin kuvaan on astunut Chelsea. Keskiviikkoiltana useat lähteet raportoivat, että Chelsea olisi päässyt Brightonin kanssa sopuun Cucurellan siirtosummasta, mutta Brighton julkaisi vielä samana iltana tiedotteen, jossa se kiisti moiset väitteet.

Athleticin mukaan Brightonin päävalmentaja Graham Potter ei halua minkäänlaisten häiriötekijöiden vaikuttavan hänen joukkueensa valmistautumiseen Valioliigan avauskierrosta varten, ja siksi Cucurella ei ole treeneissä mukana. Brighton kohtaa sunnuntaina sarjakauden avausottelussaan Manchester Unitedin vieraskentällä.