Siirtoguruksi tituleerattu italialaistoimittaja Fabrizio Romano julisti sosiaalisen median kanavissaan keskiviikkona, että Chelsea on tehnyt jättihankinnan Brightonista.

Romanon mukaan Chelsea ja Brighton olivat päässeet sopuun Marc Cucurellan siirrosta Lontooseen yli 50 miljoonan punnan siirtokorvauksella. Twiitti sisälsi Romanon tavaramerkkinä tunnetun ”here we go!” -lausahduksen.

Romanolta harvemmin nähdään huteja, mutta nyt sellainen saattoi tulla. Brighton nimittäin julkaisi virallisella Twitter-tilillään päivityksen, jonka mukaan mediassa liikkuneet huhut Cucurellan siirrosta Chelseaan eivät pidä paikkaansa.

– Vastoin lukuisten medioiden tänä iltana julkistamia epätarkkoja raportteja, minkään seuran kanssa ei ole päästy sopimukseen Marc Cucurellan myynnistä, Brightonin lausunnossa kerrottiin.

Cucurellan siirto Chelseaan on yhä hyvinkin mahdollinen, mutta Brightonin lausunnon perusteella varmaa se ei vielä ole. Viime kaudella Valioliigassa ihastuttaneen laitapuolustajan kintereillä ovat huhujen mukaan myös Manchester City ja Barcelona.