Barcelonan kakkosvahtina viime vuosien aikana toiminut Neto on siirtymässä Bournemouthiin, uutisoi Telegraph.

Telegraphin mukaan Neton, 33, siirto Bournemouthiin on viimeisiä yksityiskohtia vaille valmis. Netolla on Barcelonan kanssa voimassa oleva sopimus kaudesta 2022-23, mutta siitä huolimatta brasilialaisvahti on liikkumassa Espanjasta Englantiin ilman siirtokorvausta.

Valioliigaan paluun tekevän Bournemouthin valmistautuminen uuteen kauteen on ollut haastava. Seura on menettänyt avainpelaajiaan eikä se ole juurikaan tehnyt hankintoja. Manageri Scott Parker onkin viime viikkojen aikana julkisesti kritisoinut seuran toimintaa kesän siirtoikkunassa ja todennut muun muassa, että joukkue on heikompi kuin viime kaudella.

LUE MYÖS: Valioliigan kausiennakko 2022-23 – Bournemouth: Hissillä suoraan takaisin Mestaruussarjaan?