Chelsean edustusjoukkueen pelipaita jonka selässä on numero yhdeksän, on manageri Thomas Tuchelin mukaan kirottu.

Viimeksi tuota numeroa kantoi joukkueessa Romelu Lukaku, tunnetun huonolla menestyksellä. Ysipaidan oletetusti tuottama huono onni ei kuitenkaan rajoitu vain belgihyökkääjään; samalla numerolla ovat aiemmin sinisissä esiintyneet muiden muassa Radamel Falcao, Álvaro Morata ja Gonzalo Higuaín. Jopa Fernando Torresin voidaan katsoa kyseisellä pelinumerolla epäonnistuneen; yli 100 ottelussa maaleja syntyi 20.

– Se on kirottu, se on kirottu. Ihmiset kertovat minulle että se on kirottu, saksalaismanageri sanoo numerosta.

– Ei se ole vapaana taktisista syistä. Olen itsekin taikauskoinen, ja ymmärrän ajatuksen. Pelaajat haluavat välillä vaihtaa numeroa, mutta tähän ei kukaan halua koskea.

Tuchel puhui myös rationaalisemmalla tasolla, ja myönsi joukkueensa olleen kesällä melkoisessa turbulenssissa. Tälläkin hetkellä sisään saapuviksi huhutaan nimiä Wesley Fofanasta Pierre-Emerick Aubameyangiin. Raha ei Todd Boehlyn alaisuudessa tunnu olevan ongelma, mutta järjen käyttö ostoksilla olisi hyödyksi.

– Sitä saattaa hukkua kaikkiin näihin nimiin, ja sitten päätyä pelaamaan muodostelmassa 2-7-1, manageri miettii The Guardianin mukaan.