Jack Grealish on kiistänyt voimakkaasti erimielisyydet Pep Guardiolan kanssa sunnuntain kauden avauksessa West Hamia vastaan.

Sportbible-verkkomedia julkaisi maanantai-aamuna kuvia, joissa Grealish olisi käynyt kentän laidalla keskustelua City-manageri Guardiolan kanssa. Päivitys oli otsikoitu sanoilla: ”Jack Grealish bongattu kertomassa Guardiolalle mitä tehdä, kun Man Cityn voitokasta West Ham -ottelua oli kolme minuuttia pelattuna.”

Grealish kuittasi alle tunnissa takaisin Sportbiblen päivitykseen ja tuomitsi uutisoinnin virheelliseksi. Keskikenttäpelaajan mukaan Guardiola jakoi hänelle vain ohjeita.

– Voi h*lvetti. Kirjoittamaanne ei tapahtunut. Mikä p*skasivusto te olette! Hän antoi minulle taktisia neuvoja. Kysykää itse häneltä (Guardiolalta) sanoinko hänelle jotakin vastaan, Grealish vastasi verkkomedian päivitykseen Twitterissä.