Manchester City on The Athleticin mukaan päässyt sopuun Oleksandr Zinchenkon korvaajan hankinnasta. Vasemman puolen laitapakki Sergio Gómez siirtyy Pep Guardiolan alaisuuteen 13 miljoonan euron kaupalla belgialaisesta Anderlechtista. Siirtosumman päälle kertyy vielä erilaisia lisäosia.

Gómez on 21-vuotias, ja saanut jalkapallo-oppinsa Kataloniassa. Hän siirtyi Espanyolista jo kymmenvuotiaana Barcelonan akatemiaan, josta jatkoi matkaansa vasta kahdeksaa vuotta myöhemmin, Borussia Dortmundiin. Bundesliigaseurasta oli edessä lainapesti kotimaan Huescaan vuonna 2019, jonka jälkeen siirto Anderlechtiin vuosi sitten.

Gomézin taustassa on paljon yhtäläisyyksiä Cityn alunperin tavoitteleman Marc Cucurellan vastaavan kanssa – sillä erotuksella että nyt saapuvalla pelaajalla ei ole kokemusta Valioliigasta. Välttämättä sellaista ei nytkään välittömästi kerry. Hankinta ei tiettävästi vaikuta seuran muihin siirtotavoitteisiin.