Manchester Unitedin entinen toppari Rio Ferdinand sanoo, että syyttävä sormi ei voi osoittaa alkukauden huonojen tulosten jälkeen joukkueen manageriin Erik ten Hagiin.

United hävisi kauden ensimmäisessä sarjaottelussaan Brightonille 1-2, ja toisessa tuli pataan Brentfordilta peräti 0-4-lukemin.

Ferdinand, 43, puolusti Ajaxista hankittua ten Hagia Vibe with Five -podcastissaan.

– Minun ei käy sääliksi pelaajia, minun käy sääliksi ten Hagia. Hän on tullut tänne väärien perusteiden saattelemana, hän tuli tänne odottaen saavansa uusia hankintoja.

– Hän ajattelee varmaan, että häntä on huiputettu. ”En tiennyt, että minua odottaa tällainen”.

– Hän tiesi, että pelaajien itseluottamus on alhaalla, mutta hän ajatteli pystyvänsä korjaamaan sen. On kuitenkin ilmeistä, että pelaajat eivät ole vaaditulla tasolla. Niin yksinkertaista se on.

Ferdinand myönsi, että hän ja jotkut muut Unitedin entiset pelaajat kritisoivat ajoittain entistä työnantajaansa turhankin kevyesti.

– Pelaajia ja seuran työntekijöitä ei halua täysin murskata, mutta tällaista ei voi puolustella! Tällaista tilannetta ei voi puolustella, koska se on niin paha, tämä on järkyttävä tilanne.

– Kautta on takana vasta kaksi peliä, mutta ne kaksi peliä ovat olleet jatkumoa viime kauden tapahtumille.

– Minä en syyttäisi ten Hagia. Hänen pelaajavalintojaan tai mitä tahansa voi syynätä, mutta tämä on paljon sitä isompi ja laajempi ongelma.

Kaikki Valioliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.

LUE MYÖS: