Puheet hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin pikaisesta paluusta Lontooseen voidaan unohtaa, ainakin mikäli Mirrorin tiedot pitävät osaksikaan paikkaansa.

Chelsea-manageri Thomas Tuchelin on kerrottu olevan varsin innokas palaamaan yhteistyöhön gabonilaishyökkääjän kanssa. Kaksikko työskenteli takavuosina menestyksekkäästi Borussia Dortmundissa.

Barcelonaan tammikuussa siirtynyt entinen Arsenal-kärki ei kuitenkaan ole siirrosta kiinnostunut. Hän on lähteen mukaan kiittänyt Tuchelia mielenkiinnosta, mutta kertonut ex-valmentajalleen että haluaa jatkaa katalonialaisten riveissä.

Aubameyangin Chelsea-siirtoa vastaan puhuu myös tieto, jonka mukaan Memphis Depay on matkalla Juventukseen. Tietojen mukaan Barcelona on ilmoittanut, että vain toinen mainituista hyökkääjistä voi poistua seurasta tänä kesänä.