Chelsea ja Tottenham tasasivat valioliigapisteet sunnuntaina Stamford Bridgellä ottelussa, josta keskusteltaneen vielä pitkään.

LUE OTTELUSTA TÄÄLTÄ!

Isäntien manageri Thomas Tuchel, joka vastaparinsa Antonio Conten tavoin ajettiin ulos ottelun jo päätyttyä, ei sulattanut 2-2 -loppulukemia.

– Vain yksi joukkue ansaitsi voittaa ottelun, ja se olimme me. Olimme loistavia.

– Kumpaakaan heidän maaleistaan ei olisi pitänyt hyväksyä. (Ensimmäiseen maaliin johtaneessa tilanteessa) oli selkeä rike Kai Havertzia vastaan, ja tilanne vain jatkui. Richarlison oli paitsiossa, ja mistä lähtien tukasta on saanut vetää jalkapallo-ottelussa?

Manageri katsoi Sprusin brasilialaishyökkääjän häirinneen maalivahti Edouard Mendyn näkökenttää ollessaan paitsioasemassa, kun Pierre-Emile Höjbjerg tasoitti lukemiksi 1-1. Viime hetken tasoitusta puolestaan edelsi tilanne, jossa Cristian Romero veti Marc Cucurellan hiuksista kentän pintaan.