Asiantuntija Jamie Carragher arvosteli voimakkaasti Virgil van Dijkin suurinta heikkoutta Liverpoolin hävittyä vieraissa Manchester Unitedille. Reds-legendan mielestä Hollannin maajoukkuepelaaja tarvitsisi paikoitellen lisää intensiteettiä pelaamiseensa.

Van Dijkin yrityksen puute kostautui Unitedin avausmaalissa, kun Jadon Sancho pääsi vapaasti viimeistelemään isännät johtoon. United voitti lopulta kamppailun 2-1-lukemin. LUE LISÄÄ!

Seuratoveri James Milner oli raivoissaan van Dijkin jätettyä hänet yksin Sanchoa vastaan. Hollantilainen seisoi vain paikallaan, kun United-laituri harhautti Milnerin ulos tilanteesta.

Milner osoitti tulistuneena van Dijkin rintaa sormellaan ja ärjyi joukkuekaverilleen hermostuneena.

– Tämä on ainoa asia, jonka minä kyseenalaistan ikinä van dijkista pelaajana. Jos katsot topparin vaatimuslistaa, hän on 10/10 suurimmassa osassa asioista. Joskus ajattelen kuitenkin, että puuttuuko häneltä tietyin välein intensiteettiä?, Carragher arvosteli Sky Sportsin asiantuntijana.

– Häntä ei näe ikinä kentän pinnassa ja se on puolustajan vahvuus. Jos puolustaja on aina maissa, se ei ole hyvä merkki. Toisinaan sinun täytyy kuitenkin heittää itsesi palloa kohti.

– Siinä (Sanchon maalissa) hän vain kirjaimellisesti seisoi paikallaan. Siinä tilanteessa sinun olisi pitänyt vain rynnätä ja syöksyä häneen kiinni.

– Liu maihin ja tee itsestäsi niin suuri kuin mahdollista. Et voi vain seistä siinä. Hän melkein teki seisomisellaan itsestään pienemmän tilanteessa. Hänen pitäisi olla aggressiivisempi, liukua sisään tai heittäytyä eteen.

Myös Sky Sportsin puoliaika-asiantuntija Roy Keane arvosteli van Dijkia. Irlantilaisen mielestä Liverpoolin tähtitoppari ei ole ollut kauden ensimmäisissä otteluissa omalla tasollaan.

– Hän on ollut hutiloiva tällä kaudella. Hänen täytyy iskeä kiinni! Hänen täytyy liikkua jaloillaan. Katsokaa häntä tässä!, Keane ripitti van Dijkia.