Tottenham jatkoi vahvaa alkukauttaan Valioliigassa sunnuntaina, kun se kaatoi Nottinghamin vieraskentällä lukemin 2-0. Spursin molemmat maalit iski Harry Kane.

Englantilaiskärki vei lontoolaiset johtoon jo viidennellä minuutilla Dejan Kulusevskin hienosta esityöstä. Toisella puoliajalla Kanella oli mahdollisuus tuplata Spursin johto rangaistuspotkusta, mutta Dean Henderson kuitenkin torjui pilkun.

Hendersonin tilastot rangaistuspotkuista ovat mykistävän kovat Valioliigassa. Viidestä pilkusta englantilaisvahti on nimittäin päästänyt selkänsä taakse ainoastaan yhden osuman.

Hendersonin torjunta ei kuitenkaan auttanut nousijajoukkuetta nousemaan pisteisiin kiinni, sillä Kane viimeisteli illan toisen osumansa lopussa vaihdosta kentälle tulleen Richarlisonin upeasta syötöstä.

Kane on nyt iskenyt urallaan peräti 187 valioliigaosumaa. Hän nousi sunnuntaina valioliigahistorian kolmannelle sijalle maalipörssissä tasoihin Andy Colen kanssa.