Tottenhamin tappiottomien otteluiden putki kasvoi viiteen, kun joukkue pelasi West Hamin kanssa 1-1-tasapelin London Stadiumilla.

Tottenham johti ottelua puoliajalla West Hamin saksalaistoppari Timo Kehrerin ohjattua Harry Kanen syötön omaan maaliin avausjakson lopulla. West Ham nousi kuitenkin tasoihin heti toisen jakson alussa Tomáš Součekin osumalla ja oli tapahtumien valossa lähempänä ottelun voittoa.

Tottenhamin manageri Antonio Conte harmitteli pelin jälkeen heti ottelun alussa tapahtunutta tilannetta, jossa Aaron Creswell koski palloon kädellään omalla rangaistusalueella. Ottelun erotuomari Peter Bankes tuomitsi tilanteesta rangaistuspotkun, mutta VAR muutti tuomion.

– Ensimmäisen puoliajan päätyttyä puhuin erotuomarin kanssa ja sanoin hänelle: ”sinä teit oikean päätöksen”, Conte sanoi BT Sportille.

– On uskomatonta, että VAR otti yhteyttä erotuomariin ja pyysi häntä tarkastamaan tilanteen uudelleen. Hän näki, että se oli oikea päätös, joten se oli outoa. Yleensä VAR ottaa yhteyden erotuomariin vain silloin, kun tuomio ei ole oikea.