Jo 14 vuotta putkeen pokaaleitta jäänyt Tottenham oli yksi suurimmista onnistujista kesän siirtomarkkinoilla.

Tottenham hankki vahvistuksia jokaiselle kentän osa-alueelle. Merkittävimpiä vahvistuksia olivat Ivan Perišić, Richarlison ja Yves Bissouma.

Antonio Conte on ajanut kesähankintoja hiljalleen sisään joukkueeseen, ja toistaiseksi vain Perišić on vakiinnuttanut paikkansa avauksessa.

Viime kaudella neljänneksi sijoittuneella Tottenhamilla on nyt aiempaa laadukkaampi ja leveämpi joukkue. Tottenham onkin aloittanut kautensa varsin mallikkaasti ja viidestä ottelusta saldona on kolme voittoa ja kaksi tasapeliä.

Conten mukaan mestaruudesta on kuitenkin turha haikailla, sillä ero kärkijoukkueisiin on edelleen suuri. Temperamenttisen italialaisluotsin mielestä Tottenham tarvitsee vielä vähintään kolme siirtoikkunaa taistellakseen mestaruudesta.

– Teimme sen, minkä pystyimme. Teimme siirtomarkkinoilla hyvää työtä, mutta minun on oltava rehellinen. Joukkueeni ja huippujoukkueen välinen ero on edelleen suuri, ja sen vuoksi meidän on tiedettävä se, että aloitimme vasta tämän projektin, eli joukkueen parantamisen, Conte sanoo.

– Tarvitsemme vähintään kolme siirtoikkunaa, jotta voimme olla kilpailukykyisiä ja taistella mestaruudesta. Silloin voimme olla samalla tasolla muiden huippuseurojen kanssa.

Tottenham on voittanut Englannin pääsarjatason mestaruuden viimeksi kaudella 1960-61.