Kuten jalkapallouutisia seuraava on saattanut keskiviikkona jo aiemmin huomata, on Chelsea vapauttanut manageri Thomas Tuchelin tehtävistään.

Saksalaisen viimeiseksi otteluksi Blues-käskyttäjänä jäi Mestarien liigan vierastappio Dinamo Zagrebille. Stadion Maksimirin isäntien juhlaa todisti kentän puolella myös vastikään Barcelonasta Chelseaan siirtynyt Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonilaisen 59 minuuttia kestänyt esiintyminen ei jättänyt kerrottavaa jälkipolville.

Suurta tarinankäännettä sen sijaan viriteltiin hyökkääjän paluusta yhteen Tuchelin kanssa – kaksikon yhteistyö kantoi aikoinaan Dortmundissa varsin mehukasta hedelmää. Yhdeksi merkittävistä syistä Aubameyangin Chelsea-siirtoon mainittiin nimenomaan tuttu manageri. Hän itse intoili aiheesta vielä tovi sitten.

”Reunion” jäi siis kuitenkin alle tunnin mittaiseksi.

Aubameyang on nyt vuoden 2022 aikana edustanut Arsenalia, Barcelonaa ja Chelseaa. Tuchelin tilalle nimettävä uusi luotsi tulee olemaan 33-vuotiaalle neljäs tänä vuonna.