Tämän viikonlopun valioliigakierros siirrettiin myöhempään ajakohtaan, kun kuningatar Elisabet II menehtyi aiemmin tällä viikolla. On myös mahdollista, että ensi viikonlopun pelit siirretään hautajaisten takia.

Ensi viikolla pelattaviin englantilaisjoukkueiden otteluihin Euroopan kentillä näillä ei kuitenkaan pitäisi olla vaikutusta, uutisoi Sky Sports. Mestaren liigassa Liverpool isännöi tiistaina Ajaxia ja Tottenham puolestaan matkustaa Sportingin vieraaksi. Chelsea kohtaa kotiottelussa keskiviikkona Red Bull Salzburgin ja Manchester City puolestaan isännöi Borussia Dortmundia.

Eurooppa-liigassa puolestaan Arsenalilla on edessään torstaina kotiottelu PSV Eindhovenia vastaan ja Manchester United matkustaa Sheriff Tiraspolin vieraaksi. Konferenssiliigan puolella West Ham kohtaa tanskalaisseura Silkeborgin vieraskentällä.