Chelsea-vahti Kepa Arrizabalaga ei tyrmää täysin seuran omistaja Todd Boehlyn ideaa Valioliigan tähdistöottelusta. Yhdysvaltalaismiljonääri ehdotti tällä viikolla kotimaansa urheilusta tuttua formaattia englantilaiseen jalkapalloon.

Boehlyn ehdottamassa ottelussa Valioliigan eteläpuolen suurimmat nimet kohtaisivat pohjoisen tähtipelaajat. LUE LISÄÄ!

Kepa ei usko tapahtuman sopivan tämän hetken kiireiseen ottelukalenteriin. Espanjalainen ei kuitenkaan tuomitse ideaa.

– Se olisi suuri ottelu. Tässä sarjassa on paljon isoja pelaajia. Sekä pohjoisessa että etelässä. Me tulemme näkemään myöhemmin. Tämä on erilainen idea, Kepa kommentoi lehdistölle.

– En tiedä missä vaiheessa me pystyisimme sen ottelun pelaamaan. Kuulin jotakin siitä, mutta en kuullut Toddin sanovan sitä. Se on aivan erilainen idea, joten ei voi koskaan tietää. Meidän pitäisi saada tietää siitä hieman enemmän.