Valioliigakauden seitsemäs kierros potkaistiin käyntiin perjantai-iltana kahdella ottelulla.

Sarjanousijat Nottingham Forest ja Fulham iskivät yhteen Keski-Englannissa. Fulham voitti ottelun 3-2. Samaan aikaan toisaalla Aston Villa voitti Southamptonin 1-0.

Ennakko-odotuksiin nähden vähintäänkin heikon alkukauden pelanneelle Aston Villalle kyseessä oli kauden toinen voitto. Joukkueen päävalmentaja Steven Gerrard on saanut huomattavasti kritiikkiä Aston Villan esityksistä ja luotsi on tiettävästi jopa potku-uhan alla, joten täysi pistepotti on helpottava uutinen myös Gerrardille.

Ottelun ainoa maali syntyi viitisen minuuttia ennen taukoa erikoistilanteesta. Aston Villa sai pallon jo kertaalleen rimaan, josta se kimposi vieraiden puolustuksen kautta Jacob Ramseylle. Ramsey laukoi pallon maaliin ja Aston Villan voittoon.

Jos Aston Villa on aloittanut kauden huonosti, ei samaa voi sanoa sarjanousija Fulhamista, joka nappasi jo kauden kolmannen voittonsa ja on parhaillaan kuudentena Valioliigassa. Seitsemästä ottelusta tuloksena on mukavat 11 pistettä. Edellisellä valioliigavisiitillään Fulham saalisti koko kauden aikana vain 28 pistettä ja putosi Mestaruussarjaan.