Manchester Cityn laitahyökkääjä Jack Grealish ei ymmärrä, miksi Liverpoolin entinen pelaaja ja manageri Graeme Souness on ottanut hänet silmätikukseen.

Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Souness, 69, on arvostellut Grealishin pelaamista usein negatiivisesti. Viimeksi hän kommentoi Grealishin edesottamuksia tällä viikolla Talksportin radiolähetyksessä.

– Hän on hyvä jalkapalloilija, muttei mahtava pelaaja. Hän on hyvä pelaaja, joka sai ison siirron, muttei ole vielä lyönyt läpi Cityssä, kommentoi Souness.

– Minusta hän on sama Grealish kuin hän oli Villassa pari vuotta sitten. Ymmärrän, miksi ihmiset ajattelevat hänen olevan parempi kuin hän onkaan, koska hän juoksee pallon kanssa ja hän saa yleisön nousemaan penkeiltään, mutta hän ei tee tarpeeksi tulosta.

Grealish vastasi Sounessille Englannin maajoukkueen lehdistötilaisuudessa.

– En tiedä, mikä hänen ongelmansa minun kanssani on. Hän sanoo aina asioita minusta.

– Yritän olla lukematta niitä juttuja liikaa, mutta se on vaikeaa, kun hän on Sky Sportsilla, ja sitä näytetään kaikkialla harjoituskeskuksessa.

– Tiedän hänen puhuneen ennen paljon siitä, että minun pitäisi liikuttaa palloa nopeammin, mutta kun minä pelaan Pep Guardiolan kaltaisen managerin alaisuudessa, joka käskee minua pitämään palloa mahdollisimman paljon, niin siihen minä pyrin.