Upeasti kautensa aloittanut Arsenal lähti syyskuun maaottelutauolle sarjakärjessä. Tykkimiehet on voittanut seitsemästä pelistään kuusi ja on pisteen edellä Manchester Cityä ja Tottenhamia.

Vahva alkukausi on nostattanut keskustelua siitä, voisiko tämä kausi olla se, jolloin Arsenal onnistuisi palaamaan mestaruuskantaan Valioliigassa.

Tykkimiehiä vuosien 1996-2018 välisenä aikana luotsannut Arséne Wenger uskoo Arsenalin mahdollisuuksiin. Valmentajalegendan mukaan yksikään joukkue ei ole alkukauden aikana näyttänyt ”superdominoivalta”, mikä parantaa Arsenalin mahdollisuuksia voittaa liigamestaruus 19 vuoden tauon jälkeen.

– Mielestäni heillä [Arsenal] on hyvät mahdollisuudet mestaruuteen tällä kaudella, koska en näe yhtään superdominoivaa joukkuetta, Wenger sanoi Sky Sportsille.

– Uskon, että tällä kaudella on hyvä mahdollisuus tehdä se. Tämä on myös hieman erityinen kausi, koska MM-kisat pelataan keskellä kautta.

– On mahdotonta ennustaa, kuinka paljon se vaikuttaa yksittäisten pelaajien suorituksiin joukkueissa, mutta kaiken kaikkiaan uskon, että Arsenalilla on hyvä mahdollisuus mestaruuteen.