Manchester Unitedin laitapuolustaja Diogo Dalot oli lauantaina tehokkaalla pelipäällä, kun hänen edustamansa Portugali kaatoi Tshekin Nations Leaguessa vieraskentällä 4-0.

Dalot, 23, avasi maalitilinsä A-maajoukkueessa kahdella osumalla. Hänen iltaansa voi pitää harvinaisen tehokkaana, sillä esimerkiksi Unitedin paidassa hän on onnistunut 73 ottelun jälkeen maalinteossa vain kerran.

Ottelu Tshekkiä vastaan oli Dalotin kuudes peli Portugalin miesten maajoukkueessa. Maalinteosta hän ei ole tullut tunnetuksi aiemminkaan, sillä Dalot ei ole ikinä ammattilaisurallaan tehnyt enemmän kuin kaksi maalia yhdelle joukkueelle.

Hänellä on tilillään kaksi maalia Porton kakkosjoukkueessa, AC Milanissa ja nyt myös Portugalin A-maajoukkueessa.

Manchester United oli muutenkin vahvasti edustettuna Portugalin voitossa Tshekkiä vastaan, sillä Bruno Fernandes kirjautti itselleen yhden osuman sekä maalisyötön ja Cristiano Ronaldo syötti illan viimeisen maalin, jonka viimeisteli Liverpoolin Diogo Jota.