Nottingham Forestin organisaatiossa saatetaan nähdä useita muutoksia jo ennen joukkueen seuraavaa ottelua, kertoo Telegraph.

Uutisoimme aiemmin Telegraphin tietojen pohjalta, että Forestin päävalmentaja Steve Cooper on potku-uhan alla, mutta hän ei ole ainoa, jolta saattaa lähteä työpaikka alta.

Nottingham Forestin omistaja Evangelos Marinakis on tyytymätön siihen, kuinka huonosti joukkue on aloittanut kautensa käytettyään yli 160 miljoonaa euroa uusiin hankintoihin, joita on saapunut kaikkiaan 22 kappaletta.

Forest on Valioliigassa vihoviimeisenä hävittyään viisi viimeisintä otteluaan.

Telegraphin mukaan Cooperin tulevaisuudesta tehtäneen päätös parin päivän sisällä, mutta hänen lisäkseen kenkää saattavat saada myös toimitusjohtaja Dane Murphy, rekrytointijohtaja George Syrianos ja pääkykyjenetsijä Andy Scott.

Murphy palkattiin viime vuonna Barnsleysta, ja hänen paikkansa saattaa ottaa Newcastlen entinen toimitusjohtaja Lee Charnley, joka toimii tällä hetkellä Forestissa neuvonantajan roolissa.

Syrianos liittyi Forestiin viime kauden alle Stuttgartista. Watfordissa, Brentfordissa ja Swanseassa työskennellyt Scott pestattiin viime tammikuussa.