Manchester United voitti kyproslaisen Omonian torstaina Eurooppa-liigassa 3-2 vieraskentällä.

Ottelu eteni pitkään täysin vieraiden hallinnassa. Ainoastaan Unitedin heikko viimeistely piti Omonian pelissä mukana.

Kaikkia pelitapahtumia vastoin Omonia siirtyi johtoon reilun puolen tunnin kohdalla. Tyrell Malacia menetti pallon Unitedin alimpana pelaajana, ja isännät lähtivät vauhdilla vastahyökkäykseen. Spurttinsa päätteeksi Bruno tarjoili syötön Karim Ansarifardille, joka viimeisteli ylänurkkaan.

Kyseessä oli Omonian ensimmäinen maalintekoyritys.

Toista jaksoa oli takana seitsemän minuuttia, kun United tuli tasoihin. Bruno Fernandesin pitkä syöttö tavoitti Marcus Rashfordin, joka haki oikean jalkansa vapaaksi ja sijoitti pallon takanurkkaan.

Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin manchesterilaiset osuivat toistamiseen. Rashford ohjasi Lisandro Martínezin syötöstä pallon Anthony Martialille, joka leikkasi keskelle ja tykitti pelivälineen etukulmaan.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä reilut viisi minuuttia, kun Rashford iski illan toisensa. Cristiano Ronaldo pääsi väliin Omonian syöttöön ja lähti Rashfordin kanssa vastahyökkäykseen. Ronaldo haki vetoa takakulmaan, mutta hänen laukaisustaan muodostuikin syöttö, josta Rashford pääsi viimeistelemään avopaikasta.

Vain hetkeä myöhemmin Omonia laittoi vielä pelin jännäksi. United töpeksi puolustuspäässä ja menetti pallon kotijoukkueelle, joka sinkosi kohti manchesterilaisten maalia. Lopuksi Andronikos Kakoulli tarjoili pilkun tietämille syötön Nikolaos Panagiotoulle, joka toi isännät maalin päähän. Omonian loppukiri jäi kuitenkin vain kavennukseen.

Samaan aikaan pelatussa Konferenssiliigan ottelussa West Ham voitti belgialaisen Anderlechtin vieraissa 1-0 Gianluca Scamaccan osumalla.

Eurooppa-liigan E-lohko
#JoukkueOVTHMP
1Real Sociedad SOC650110-215
2Manchester United Man Utd650110-315
3FC Sheriff Tiraspol SHF62044-106
4AC Omonia Nicosia OMO60063-120