Scott McTominayn viime hetken maali pelasti Manchester Unitedin Eurooppa-liigassa odottamattomalta pistemenetykseltä. Skotin lisäajan osuma toi kotijoukkueelle täyden pistepotin 1-0-lukemin kyproslaista Omoniaa vastaan.

McTominayn voittomaali syntyi, kun kellossa oli 92 minuuttia täynnä. Skotlantilaisen osuma syntyi Unitedin ottelun 34. maalipaikasta.

Omonian loukkaantunutta ykkösvahtia Fabiano Freitasia paikannut Francis Uzoho otti ottelun aikana peräti 11 torjuntaa pitäen vieraita mukana pelissä. Nigerialaisen suorituksen huippuhetkiä olivat avausjakson Casemiron laukauksen torjuminen sormenpäillä ja toisen puoliskon alun tuplatorjunta Marcus Rashfordin ja Antonyn yrityksiin.

Casemiro paukautti myös kerran pallon ylärimaan ensimmäisellä puoliskolla.

Man United on neljän kierroksen Eurooppa-liigan E-lohkossa toisena kolme pistettä Real Sociedadia perässä. Espanjalaisseura varmisti tänään jatkopaikkansa pudotuspeleissä.

Manchester United

@ManUtd
Scott McTominay wins it in injury time for the Reds! 🙌

#MUFC || #UEL