Chelsean yhä tuore manageri Graham Potter puhui medialle maanantaina, ja kommentoi myös puolustaja/wingback Reece Jamesin tilannetta.

22-vuotias Blues-kasvatti sai viikon takaisessa AC Milan -ottelussa vakavan polvivamman, joka ei seuran mukaan kuitenkaan vaadi leikkaushoitoa. Hienoa vaihetta urallaan eläneen Jamesin talveen olisi ilman takaiskua hyvin todennäköisesti kuulunut MM-turnaus Englannin paidassa. Potterin mukaan se ei edelleenkään ole mahdoton asia, mutta aika ei tässä vaiheessa ole pelaajan puolella.

– Hän ei luovuta taistelussa aikaa vastaan. En osaa sanoa hänen mahdollisuudestaan pelata kisoissa; se riippuu kuntoutumisesta. Periksi hän ei anna, vaan tekee aivan kaikkensa ehtiäkseen mukaan. Nyt hän joutuu kuitenkin käyttämään jalkatukea noin neljän viikon ajan, mikä hidastaa asioita.

Toipumisajaksi arvioitiin aiemmin kokonaisuudessaan noin kahdeksan viikkoa. MM-kisat alkavat 20. marraskuuta.