Graham Potter ylisti Chelsea-vahti Kepa Arrizabalagan maailmanluokan esitystä sunnuntain valioliigaottelussa Aston Villaa vastaan.

Espanjalaisvahti johdatti Bluesin neljänteen peräkkäiseen nollapeliinsä ja kolmanteen peräkkäiseen voittoonsa 2-0-lukemiin päättyneessä ottelussa.

Chelseaan kesällä 2018 maailman kalleimpana maalivahtina 72 miljoonan punnan siirtokorvauksella saapunut Kepa, 28, on noussut uuden managerin Potterin luottopelaajaksi. Espanjalainen on avannut kaikissa kuudessa ottelussa valmentajan alaisuudessa.

Edouard Mendyn loukkaantuminen viime kuussa avasi Kepalle uuden tilaisuuden taistella avauspaikasta.

– Se oli maailmanluokan esitys erityisesti ensimmäisellä puoliskolla. Me tarvitsimme silloin Kepaa ja hän teki loistavia torjuntoja, Potter kehui lehdistölle ottelun jälkeen.

– Olen todella tyytyväinen häneen. Hänellä on ollut vaikeita aikoja, mutta hän on tuonut oman panoksensa. Kepa on löytänyt tänään loistavan tason. Hän teki joitakin loistavia torjuntoja, jotka pitivät meidät mukana pelissä.

Chelsea on kavunnut Valioliigassa voittoputkessaan neljän parhaan joukkoon. Lontoolaisseura on sarjataulukossa neljäntenä kahdeksan pistettä Valioliigaa johtavaa Arsenalia perässä.