Mauricio Pochettino ja Thomas Tuchel eivät ole tällä hetkellä kiinnostuneita Aston Villan päävalmentajan pestistä, kertoo Athletic.

Villa etsii parhaillaan uutta käskyttäjää annettuaan torstaina kenkää Steven Gerrardille, joka ehti luotsata joukkuetta vajaan vuoden. Gerrardin viimeiseksi otteluksi jäi 0-3-tappio Fulhamia vastaan, joka jätti Villan Valioliigassa 17:ksi.

Southamptonista ja Tottenhamista tuttu Pochettino on parhaillaan vailla töitä saatuaan viime kauden jälkeen lähtöpassit Paris Saint-Germainista. Athleticin mukaan argentiinalaisluotsi ei ole kuitenkaan kiinnostunut pestistä Villassa, sillä hän odottaa ennemin tarjousta korkeammalta tasolta.

Villa ryhtyi tiedustelemaan Pochettinon kiinnostusta, kun Gerrardin asema alkoi järkkyä, mutta hänen kantansa oli jo silloin sama kuin nyt.

Tuchel vetoaa Pochettinon tavoin Villaan ymmärrettävistä syistä, mutta hänkään ei ole kiinnostunut siirtymään birminghamilaisryhmän peräsimeen, vaikka onkin parhaillaan vailla työpaikkaa.

Viimeksi Tuchel valmensi Chelseaa, josta hän sai potkut syyskuussa ajauduttuaan erimielisyyksiin lontoolaisten uuden seurajohdon kanssa.

Tuchelilla oli jo Enlantiin saapuessaan vaikuttava ansioluettelo, jota hän täydensi Chelseassa muun muassa Mestarien liigan voitolla.

Uutisoimme aiemmin lokakuussa Telegraphin tietojen pohjalta, että Tuchel on kiinnostunut pestistä Englannin A-maajoukkueessa, joskaan osapuolten välillä ei ole tiettävästi käyty siitä ainakaan vielä keskustelua.

Aiemmin syksyllä on uutisoitu, että Tuchel kieltäytyi muun muassa Bayer Leverkusenin päävalmentajuudesta, eräästä pestistä Espanjassa ja kahdesta tarjouksesta Englannissa.

Aston Villa on kiinnostunut myös Brentfordin päävalmentajasta Thomas Frankista sekä Lissabonin suurseuran Sportingin käskyttäjästä Rúben Amorimista.

Athletic kertoo, että Villa on jo lähestynyt Amorimia, 37, jota pidetään yhtenä Euroopan lupaavimmista nuorista valmentajista. Toissa kaudella hän johdatti Sportingin Portugalin liigamestariksi 19 vuoden tauon jälkeen.