Tottenham Hotspurilla on takanaan vaikea jakso; joukkueen viime aikojen tilastoissa välkkyvät kaikki värit – viimeisten kahden ottelun kohdalla näkyy punaista. Valioliigatappioiden perään Spurs lähtee keskiviikkona hakemaan isoa käännettä Mestarien liigan Sporting-kohtaamisesta.

Manageri Antonio Conte tiedostaa kotiottelun merkityksen.

– Tämä on hetki joka meidän on käytettävä tarkasti. Meidän on tultava toimeen loukkaantumistilanteemme kanssa, ja käännettävä vaikea jakso eduksemme.

– Hävisimme kaksi edellistä ottelua, mutta huomenna kyse on taas toisesta kilpailusta. Meillä on hyvä tilaisuus mennä voitolla jatkoon. Se olisi hyvä saavutus seuralta, joka pelasi viime kaudella Konferenssiliigaa.

Loukkaantumistilanne ei sittenkään ole aivan yhtä vaikea, kuin mitä seurasta on viime päivinä annettu ymmärtää.

Dejan Kulusevski ja Richarlison ovat toipumassa vammoistaan, mutta eivät vielä valmiita. Cristian Romeron ja Pierre-Emile Højbjergin kohdalla pitää vielä katsoa. Teemme kaikkemme, sillä tämä on meille hyvin merkittävä peli. Otteluita on kuitenkin vielä ennen MM-kisoja muutenkin paljon, italialainen pyörittelee.

Sporting voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen Lissabonissa 2-0.

– Voitto olisi nyt meille oleellisen tärkeä. Emme halua joutua odottelemaan viimeistä peliä Marseillessa.