Liverpool voitti tiistai-iltana Napolin Mestarien liigassa 2-0, mutta se ei riittänyt lohkovoittoon. Napoli voitti lohkon keskinäisten otteluiden maalieron perusteella.

Tiistainen ottelu oli hyvin erityinen Liverpool-luotsi Jürgen Kloppille. Kyseessä oli nimittäin Kloppin 400. ottelu Liverpoolin peräsimessä. Klopp on valmentanut Liverpoolia seitsemän vuoden ajan ja on noussut seurahistorian merkittävimpien valmentajien joukkoon.

Seitsemään vuoteen mahtuu seitsemän pokaalia. Klopp on voittanut Valioliigan, Mestarien liigan, FA Cupin, Liigacupin, UEFA Super Cupin, seurajoukkueiden maailmanmestaruuden ja Community Shieldin.

Huimasta menestyksestä huolimatta kuluva kausi on lähtenyt surkeasti käyntiin. Liverpool on Valioliigassa vasta yhdeksäntenä. Sarjakärki Arsenal on karannut peräti 16 pisteen päähän.

– Ihmiset katsovat minua ja sanovat, että olen väsynyt, mutta se ei pidä paikkaansa.

400 ottelun rajapyykki teki kuitenkin Kloppin onnelliseksi.

– Se merkitsee paljon. Ikävä kyllä hävisin 397. ja 399. otteluni, mutta luku on itsessään vaikuttava ja erityinen. Olen hyvin kiitollinen, mutta minua kiinnostaa enemmän seuraavat 300 ottelua.