Arsenalin hyökkääjän Gabriel Jesusin maaliton putki on venähtänyt jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

Jesus, 25, siirtyi Arsenaliin täksi kaudeksi Manchester Citystä reilun 50 miljoonan euron kaupassa.

Hän aloitti uransa lontoolaisseurassa tehokkaasti iskien yhdeksässä ensimmäisessä pelissään viisi maalia, mutta sittemmin osumia ei ole kuulunut. Tyystin ilman tilastomerkintoja brassikärki ei ole kuitenkaan jäänyt, sillä hänelle on kirjattu tällä kaudella myös seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Arsenalin manageri Mikel Arteta ei ole kovin huolissaan Jesusin kuivasta putkesta.

– Se muuttuu vielä. Hän pääsee maalipaikoille ja saa tilaisuuksia. Hän auttaa joukkuetta valtavan paljon, hän auttaa meitä voittamaan pelejä. Se on uskomatonta, miten hän taistelee jokaisesta pallosta jokaisessa tilanteessa, kommentoi Arteta Goalin mukaan.

– Se (maali) tulee vielä. Hänen on oltava kärsivällinen. Hän on käynyt saman läpi ennenkin ja hänen on opittava niistä hetkistä, mutta hän ei saa lopettaa niitä muita asioita, joita hän tekee hyvin, koska se pitää hänen ja joukkueen tasoa yllä.