Qatarissa pelattava MM-lopputurnaus potkaistaan käyntiin ensi viikon viikonloppuna.

Englannin A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate julkaisi kisajoukkueensa torstaina. Katso nimetty joukkue täältä.

Yksi suurista peluutukseen liittyvistä kysymyksistä on ollut se, nostaako Southgate avauskokoonpanoonsa Newcastlen Kieran Trippierin vai Liverpoolin Trent Alexander-Arnoldin. Trippier pelaa loistavaa kautta Newcastlessa, kun taas Alexander-Arnoldin kausi Liverpoolissa on jättänyt paljon parantamisen varaa.

Newcastle-legenda Alan Shearerin mukaan Trippier on Alexander-Arnoldia parempi vaihtoehto avauskokoonpanoon.

– En näe suurta eroa Trentin ja Trippierin välillä. Erikoistilanteissakin Trippier on loistava. Hän teki erikoistilanne maaleja viime kaudella ja tälläkin kaudella. Lisäksi hän on syöttänyt erikoistilannemaaleja. Trippierin syötöt ja keskitykset ovat fantastisia. Hän on parempi puolustaja kuin Trent. Mielestäni nyt etsitään kokonaisvaltaista pakettia ja Trippier on parempi kuin yksikään muu vaihtoehto, Shearer totesi LadBiblelle.

Englanti kohtaa MM-kisojen lohkossaan Iranin, Yhdysvallat ja Walesin.