Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoo, että kukaan ei uskonut hänen joukkueensa lähtevän MM-kisatauolle sarjakärjessä.

Lauantaina Arsenal voitti Wolverhamptonin 2-0 ja toisena majaileva Manchester City kärsi 1-2-tappion Brentfordille, mikä avasi viiden pisteen eron joukkueiden välille.

Mestarien liigaan pääseminen tuntuu jo menneisyyden tavoitteelta Arsenalille, sillä sen ja viidentenä olevan Manchester Unitedin välillä on jo 14 pistettä, joskin Unitedilla on kirjoitushetkellä ottelu vähemmän pelattuna.

– Kukaan ei odottanut meidän olevan tässä tilanteessa. Minä keskityn enemmän pelitapaamme, tapaamme elää yhdessä, harjoituskeskuksessa vallitsevaan ilmapiiriin, ja siihen, mitä olemme saaneet aikaan kannattajiemme kanssa stadionillamme. Se on paljon voimakkaampaa, kommentoi Arteta Sky Sportsille.

– On mahtavaa olla tässä tilanteessa, me nautimme tästä. Meillä on iso tauko edessä. Meidän on mietittävä, mitä teemme, ja olemme hyvin valmistautuneita siihen, mitä MM-kisojen jälkeen on edessä.

– Kun joukkueella menee hyvin, niin haluaisi vain jatkaa pelaamista. Se ei ole mahdollista, joten meidän on nyt käytettävä aikamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Seuraavan ottelunsa Arsenal pelaa tapaninpäivänä, kun se isännöi West Hamia Valioliigassa.