Cristiano Ronaldo on noussut jälleen otsikoihin annettuaan haastattelun Piers Morganille.

Haastattelun ensimmäinen osa julkaistaan kokonaisuudessaan keskiviikkoiltana, mutta Morgan on jakanut sosiaalisessa mediassa videoklippejä Ronaldon kommenteista, jotka ovat toden totta aiheuttaneet paljon puhetta ympäri maailmaa.

Ronaldo on muun muassa todennut, ettei kunnioita Erik ten Hagia, sillä pelaajan mielestä päävalmentaja ei kunnioita häntä. Lisäksi Ronaldon mielestä Manchester United on pettänyt hänet.

37-vuotiaan Ronaldon sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, mutta Ronaldon ei uskota pelaavan enää otteluakaan seurassa tuoreiden kommenttien myötä. Osapuolten odotetaan päätyvän työsopimuksen purkamiseen tammikuussa.

Manchester United on reagoinut Ronaldon puhuttaneeseen ulostuloon näyttävästi. Seura on nimittäin keskiviikkona ottanut Ronaldon suuren mainoslakanan pois Old Traffordin seinustalta.