Cristiano Ronaldon ja Piers Morganin välisen haastattelun ensimmäinen osa julkaistiin keskiviikkoiltana. Haastattelun toinen osa näkee päivänvalon torstai-iltana.

Ronaldo on saanut syyskaudella huomattavasti kritiikkiä muun muassa entisiltä joukkuetovereiltaan.

Ainakin Wayne Rooney ja Gary Neville ovat puhuneet useampaan otteeseen Ronaldosta ja kritisoineet portugalilaishyökkääjää. Morgan kysyi Ronaldon mielipidettä kaksikosta. Ronaldo ei pidä kumpaakaan heistä ystävänään.

– Huolehdin ihmisistä, jotka välittävät minusta. En tuhlaa aikaani ihmisiin, jotka eivät välitä minusta. He eivät ole kiinnostuneet elämästäni. Haluan ympäröidä itseni ihmisillä, jotka välittävät minusta, enkä tuhlata aikaa heihin, jotka kritisoivat minua. En ymmärrä, miksi he käyttäytyvät näin. Sitä pitäisi kysyä heiltä.

– Vuosi sitten Rooney kutsui poikani pelaamaan jalkapalloa lastensa kanssa. En ymmärrä tuollaisia ihmisiä. He haluavat joko olla lehtien kansissa tai saada uusia työpaikkoja. Todennäköisesti Rooney kritisoi minua, koska hän lopetti uransa kolmikymppisenä ja minä pelaan edelleen korkealla tasolla. En sano, että olisin häntä komeampi, mutta se on totuus. He eivät ole ystäviäni, vaan kollegoita. Olemme pelanneet yhdessä, mutta emme edes lounasta yhdessä.

Morgan tiedusteli Ronaldon mielipidettä nykypäivän nuorista pelaajista. Ronaldo kummastelee, miksei nuoret joukkuetoverit ota hänestä esimerkkiä Manchester Unitedissa.

– En usko heidän epäkunnioittavan kokeneempia pelaajia. Se ei ole oikea sana, mutta puhumme erilaisesta sukupolvesta. He eivät ole nälkäisiä menestymään. He saavat kaiken liian helposti, eivätkä kärsi. Kaikissa maailman sarjoissa nuoret pelaajat eivät ole samanlaisia kuin minun sukupolveni pelaajat, mutta emme voi syyttää heitä siitä, koska se on osa elämää. Uusi teknologia vie uuden sukupolven huomion muualle. He eivät ole samanlaisia.

– Se on sääli, koska minusta on outoa, etteivät he edes kopioi sitä, mitä teet, kun heillä on yksi maailman parhaista esimerkeistä edessään.