Liverpool ja Juventus tarkkailevat Chelsean keskikenttäpelaajaa Mason Mountia, jonka sopimusneuvottelut kasvattajaseuransa ovat ajautuneet umpikujaan, kertoo Guardian.

Mount, 23, on viime kesästä asti neuvotellut Chelsean kanssa uudesta diilistä tuloksetta.

Hän on tällä hetkellä yksi Chelsean vähiten tienaavimmista pelaajista ja haluaa sopimuksen, joka kuvastaa hänen avainpelaajan asemaansa joukkueessa. Chelsean tähänastiset tarjoukset eivät ole tyydyttäneet Englannin maajoukkuepelaajaa.

Chelsean omistajat eivät missään nimessä halua menettää Mountia, joka on edustanut lontoolaisseuraa koko ikänsä. Sopimusneuvottelujen odotetaan jatkuvan tammikuussa Qatarin MM-kisojen jälkeen, mutta Guardianin mukaan tällä hetkellä ei ole takeita siitä, että osapuolet pääsevät uudesta diilistä yhteisymmärrykseen.

Euroopan suurseurojen kiinnostus Mountia kohtaan saattaa kuitenkin jouduttaa Chelsean johtoportaan reagoimista tilanteeseen.

Viime kesänä Chelsea menetti Antonio Rüdigerin (Real Madrid) ja Andreas Christensenin (Barcelona) ilmaiseksi muualle. Thiago Silvan, N’Golo Kantén ja Jorginhon sopimukset ovat päättymässä ensi kesänä.

Mountin ja Chelsean sopimus kattaa enää ensi kauden.