Piers Morganin ja Cristiano Ronaldon välisen haastattelun ensimmäinen osa julkaistiin keskiviikkoiltana. Haastattelun toinen osa julkaistaan torstai-iltana.

Ronaldo paljasti olleensa lähellä siirtyä paikallisvastustaja Manchester Cityyn, mutta lopulta valinta kohdistui Manchester Unitediin.

– Olin lähellä siirtoa Manchester Cityyn. Siitä puhuttiin paljon. Manchester City yritti sitä tosissaan. Pep Guardiola teki kaikkensa, jotta siirtyisin Manchester Cityyn. Lopulta sydämeni, tunteeni, menneisyyteni ja Sir Alex Ferguson tekivät eron, Ronaldo viittasi siihen, miksi päätyi palaamaan Manchester Unitediin.

Ronaldo oletti Manchester Unitedin palaavan huipulle vuosi sitten, kun seura hankki laatupelaajia, mutta toisin kävi.

– Ajattelin, että Manchester United tekee asiat niin kuin heidän kuuluukin, kun he hankkivat minun lisäksi Jadon Sanchon ja Raphaël Varanen. Ferguson jätti suuren aukon seuraan. En puhu ainoastaan hänestä, mutta myös puheenjohtaja David Gillistä. Hän on todella hyvä tyyppi. Fergusonin ympärillä ollut seurajohto oli hyvin tärkeä.

Ronaldo muistuttaa, ettei Manchester United ole tällä hetkellä muiden huippuseurojen tasolla. Manchester United on jäänyt menneisyyteen.

– Tällä hetkellä Manchester United ei ole korkeimmalla tasolla. Toivon, että tulevaisuudessa he palaavat sille tasolle. He eivät ole menneet eteenpäin. Tuntuu kuin aika olisi jäänyt paikalleen Manchester Unitedissa. Odotin, että jotain olisi muuttunut, kun palasin Manchester Unitediin. Olin yhdeksän vuotta Real Madridissa ja kolme vuotta Juventuksessa, mutta kohtasin ikävän yllätyksen. Kaikki oli samaa kuin silloin, kun lähdin. Teknologiakin. Se yllätti minut. En osannut odottaa sitä. Kaikki oli samanlaista.